Dr. Bakó Péter a MyClinic Pécs fül-orr-gégész szakorvosa

Dr. Bakó Péter

Fül-orr-gégész, audiológus

+36 20 3418 585

Dr. Bakó Péter, egyetemi adjunktus, fül-orr-gégész, audiológus szakorvos 2005-ben szerzett diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően kezdett el gyógyítani a PTE KK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán.


2010-ben szakvizsgát tett fül-orr-gégészetből, majd 2015-ben audiológiából. 2012-2014 között a tübingeni Fül-Orr-Gégészeti Klinika és Belső Fül Kutató Laboratóriumában dolgozott szakorvosként valamint kutatóként. 2016-ban védte meg „Halláscsökkenést okozó belső fül elváltozások vizsgálata és rehabilitációja humán beteganyagon és állatkísérletes modellen” című PhD dolgozatát.


A mindennapi betegellátás mellett magyar, angol és német nyelven oktat egyetemi hallgatókat, valamint állatkísérletes és klinikai kutatásokat is folytat. Bakó doktor úr érdeklődési és kutatási területei a különböző halláscsökkenések és fülbetegségek, mely témákba rendszeresen résztvevője és előadója a magyar és a nemzetközi kurzusoknak, konferenciáknak.


Amennyiben hallásában változást tapasztalt, esetleg egy súlyosabb nátha vagy influenza után úgy érzi, hogy fül- illetve arcüreg fájdalmai nem csillapodnak, úgy keresse fel Bakó doktor urat magánrendelését klinikánkon.

Vizsgálatok
  • Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat
  • Füll-orr-gégészeti kontrollvizsgálat
  • Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat kezeléssel
  • Hallásvizsgálat audiogrammal / tympanometerrel
  • Fültisztítás