Foglalkozás-egészségügy

Ajánlatot kérek

"Gyors, rugalmas ügyintézés"

Pánovics András ügyvezető tulajdonos, PTI Communications Kft.

A PTI Communications Kft. immár évek óta a MyClinic Pécs Magánklinika foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásait veszi igénybe. Egy hiteles cégvezető ismerősöm ajánlotta őket, és jól tettük, hogy hallgattunk rá. Tovább...Az egyik oka annak, hogy maradéktalanul elégedettek vagyunk velük, a gyors, rugalmas ügyintézés az időpontegyeztetéstől az aktuális vizsgálatokig. A másik a klinika központi, belvárosi elhelyezkedése, valamint az a minőség, igényesség, ami mind a fizikai környezetet, mind annak hangulatát, mind magát az ellátást jellemzi. Az orvosok és a személyzet kedvességét pedig úgyszintén ki kell emelnem, így a MyClinic-et teljes meggyőződéssel ajánlom más cégek, cégvezetők figyelmébe is.

"Kiemelkedő szaktudás, emberközpontú szemlélet"

Englender Éva, Huniolift Kft.

Cégünk több, mint három éve választja a MyClinic magánklinikát, ahol Kürthy doktor úr kiemelkedő szaktudásának és emberközpontú jellemének köszönhetően szoros kapcsolatot ápolunk a kötelező üzemorvosi vizsgálatok során. Tovább...A klinika rugalmasan kezeli az új munkavállalók belépése előtti vizsgálatokat, ami nagyban hozzájárul cégünk működéséhez és az új alkalmazottak felvételéhez. Az évente kötelező vizsgálatok telephelyünkön kerülnek elvégzésre, amelynek köszönhetően a termelési tevékenység folyamatos marad, a munkavállalók nem esnek ki hosszabb időre a feladataik elvégzése alól, ami által a két cég közötti együttműködés idő és költséghatékony. Pozitív tapasztalataink alapján ajánljuk másoknak is a klinika által nyújtott szolgáltatások igénybevételét.

Foglalkozás-egészségügyi vizsgálat közben Dr. Kürthy Dániel, pécsi háziorvos, üzemorvos.

A foglalkozás-egészségügy

befektetés!

A magas színvonalú foglalkozás-egészségügyi ellátás növeli a munkavállalói elégedettséget, aminek a vállalat életére gyakorolt pozitív hatásai egyértelműek. Az egészséges dolgozók ritkábban és rövidebb ideig munkaképtelenek. Az elégedett munkavállaló a vállalkozás lelke.

A Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény írja elő, hogy a munkáltatók kötelesek gondoskodni a munkavállalóik számára nyújtott, a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokról. Ezt az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) munkatársai ellenőrzik. Amennyiben szabálytalanságot észlelnek vagy hiányosságra bukkannak, úgy komoly bírságot is kiszabhatnak a foglalkoztatóra. A munkavállalók egészségügyi állapotának megőrzése és javítása azonban törvényi kötelezettség nélkül is nagyon fontos. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a vállalatok speciális, egyéni igényeinek kielégítésére, így biztos lehet benne, hogy találunk az Ön cégére szabott szolgáltatás csomagot.

Legyen a MyClinic Pécs az Ön cégének

foglalkozás-egészségügyi szolgáltatója!

1.

Kiváló szakemberek

Foglalkozás-egészségügyi orvosaink több évtizedes szakmai múlttal, holisztikus szemlélettel és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkeznek.

2.

Up-to-date tájékoztatás

A foglalkozás-egészségügy folyamatosan változó jogi és szakmai környezete sok kihívás elé állítja a vállalkozásokat. Az Ön dedikált kapcsolattartója mindig naprakész információval szolgál a szakterületet érintő változásokkal, lehetőségekkel kapcsolatban.

3.

Adminisztrációs terhek csökkentése

A foglalkozás-egészségügyi szűrések komoly adminisztrációs terhet jelentenek a vállalkozások számára. A MyClinic Pécs foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásának része a szakterülethez tartozó ügyviteli és adatkezelési feladatok ellátása.

4.

Versenyképes árak

Szolgáltatásunk díját az előzetes igényfelmérés alapján úgy alakítjuk ki, hogy cége számára a piacon elérhető legjobb döntést hozhassa.

5.

Kedvezményes csomagok

Foglalkozás-egészségügyi csomagjaink személyre szabhatóak. Választható szűrőcsomagokkal kiegészítve,  béren kívüli juttatásként nagyban növelheti a dolgozói elégedettséget.

6.

Dedikált kapcsolattartó

A MyClinic Pécsnél hiszünk az emberi kapcsolatokban, ezért ügyfeleinknek minden esetben dedikált kapcsolattartót biztosítunk, aki bármikor elérhető és minden probléma vagy új igény esetén hatékony segítséget nyújt.

7.

Hatékony időgazdálkodás

A foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok elvégzése során lehetőséget biztosítunk arra, hogy a szűréseket exkluzív környezetben, belvárosi klinikánkon végezzük el. Amennyiben idő-hatékony megoldásra van szüksége, úgy a helyszíni kiszállás lehetőségét is biztosítjuk.

Ismerje meg

üzemorvosainkat!

Üzemorvos, háziorvos szakorvosaink kimagasló felkészültséggel, több évtizedes gyakorlattal, biztos angol tudással állnak Ön és cége rendelkezésére.

NÁLUNK A LEGJOBB

KEZEKBEN VAN

Számunkra Ön nem egy kórlap vagy egy kórkép. Gyógyító szándékkal, türelemmel és megértéssel fordulunk Ön felé.

Több szakterületet érintő vizsgálati rendszer

Klinikánkon lehetőség nyílik arra is, hogy több szakterület orvosai helyben konzultáljanak egymással, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a hatékonyabb kezelés megvalósítását. Ezzel a lehetőséggel nemcsak pénzt és időt takarít meg, de az egészsége is sokkal nagyobb biztonságban van.

Nincs egyedül!

Munkatársaink – egyedileg kifejlesztett informatikai rendszerrel a hátunk mögött - szívesen segítenek személyesen, telefonon, valamint online is az esetleges további vizsgálatok leszervezésében, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók megértésében.

Ajánlatot kérek

*„A” kategória

A legnagyobb veszélyességi kockázattal járó tevékenységeket öleli fel:

 • a bányászat
 • a kohászat fizikai munkakörei
 • a rákrizikós munkahelyek
 • a sugárzó vagy ismeretlen vegyianyaggal anyagokkal dolgozók
 • valamint azon nem fizikai munkakörök munkavállalói, akik az „A” foglalkozás-egészségi osztályt indokló munkakörnyezetben töltik munkaidejük több mint 50%-át.

*„B” kategória

Az alábbi kategóriához tartoznak a következő gazdasági tevékenységek fizikai munkavállalói:

 • mezőgazdaság
 • vadgazdálkodás és erdőgazdálkodás
 • építőipar
 • élelmiszerek és italok gyártása
 • dohánytermékek gyártása
 • textíliák és ruházati termékek gyártása
 • szőrmekikészítés és festés
 • bőrkikészítés, bőrtermékek és lábbeli gyártása
 • fafeldolgozás
 • kőolaj-feldolgozás és kokszgyártás
 • vegyi alapanyagok és termékek gyártása
 • gumi és műanyag termékek gyártása
 • nemfém ásványi termékek gyártása
 • nyersanyag visszanyerése hulladékból
 • szárazföldi és csővezetékes szállítás
 • vízi szállítás
 • légi szállítás
 • bútorgyártás
 • egészségügyi és szociális ellátás
 • állategészségügyi tevékenység
 • nyomdaipari termékek gyártása.

A „B” kategóriának megfelelő ellátást igényelnek azok is, akik a „B” foglalkozás-egészségügyi kategóriát indokoló munkakörnyezetben töltik munkaidejük több mint 50%-át.

*„C” kategória

A „C” foglalkozás-egészségi osztályba sorolhatjuk az „A” foglalkozás-egészségi osztályba nem tartozó ág, ágazat, alágazat, szakágazat ipari, szolgáltató, kutató, számítástechnikai tevékenységgel kapcsolatos fizikai munkaköreiben dolgozókat, valamint azokat a nem-fizikai munkakörök munkavállalóit, akik a „C” foglalkozás-egészségi osztályt indokoló munkakörnyezetben töltik a munkaidejük több mint 50%-át.

*„D” kategória

Ide sorolhatók a kutatás-szervezési, kulturális, oktatási és egyéb adminisztratív tevékenységet végző munkavállalók, illetve az „A”, „B”, „C” foglakozás-egészségügyi osztályba sorolt tevékenységek nem-fizikai munkaköreiben dolgozó, más osztályba nem sorolt munkavállalói.