Dr. Dérczy Katalin a MyClinic Pécs radiológus szakorvosa

Dr. Dérczy Katalin

Radiológus

+36 72 820 422

Dérczy Katalin doktornő 1986-ban szerezte orvosi diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Képesítése megszerzése óta megszakítás nélkül dolgozik az egyetem Radiológiai Klinikáján. Radiológiai szakvizsgáját 1990-ben szerezte, azóta foglalkozik MR diagnosztikával, hagyományos röntgennel, ultrahanggal, illetve CT-vel egyaránt.


1990-től egészen 2013-ig a II. számú Belgyógyászati Klinika röntgen laborjának, majd 2010-től 2015-ig a Rákóczi úti Tömb (volt Megyei Kórház) röntgen osztályának, 2015 óta pedig a CT- és MR-Labor vezetője. Nem túlzás azt állítani róla, hogy a Dél-Dunántúl egyik legnagyobb tudású radiológus specialistája, aki - a legújabb diagnosztikai eljárásokra való nyitottsága miatt - rendszeres résztvevője és előadója a hazai és nemzetközi konferenciáknak.


Amennyiben bármilyen olyan szervi panasz merül fel Önnél, amely kezeléséhez vagy állapotának ismeretéhez elengedhetetlen a képi diagnosztikai eljárás, úgy kérjük, forduljon bizalommal Dérczy doktornőhöz, aki kiemelten nagy gyakorlattal rendelkezik a témában. Abban az esetben is jó szívvel ajánljuk a doktornőt, ha szűrővizsgálatra jelentkezne.

Vizsgálatok
  • Komplex hasi ultrahang
  • Pajzsmirigy ultrahang
  • Nyaki verőerek doppler ultrahangja
  • Alsó és felső végtagi vénás ultrahang (végtagonként)