Prof. Dr. Gáti István a MyClinic Pécs neurológusa

Dr. Gáti István

Neurológus

+36 72 820 422

Prof. Dr. Gáti István klinikánk neurológusa 1978-ban szerzett orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Tudományos karrierjét, PhD tanulmányait a svédországi Uppsalai Egyetemen folytatta, majd további 6 hónapig a Linköpingi Egyetem Neurológiai Klinikájának neuromaszkuláris laboratóriumában dolgozott.


1992-ben megszerezte az Orvostudományok Kandidátusa címet. Ezt követte 4 évvel később a neuropathológia szakképesítés, majd az ezredfordulón sikeresen habilitált. 2014 óta a professzori cím birtokosa, illetve a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának Dietetika és Táplálkozástudományi Intézetének igazgatója. Szakmai tudásának fejlesztése érdekében tagja a Magyar Ideg- és Elmeorvosok Társaságának, a Magyar és a Nemzetközi Neuropathológiai Társaságnak, valamint a World Muscle Society-nek.


Amennyiben idegrendszeri, mozgásszervi panaszai vannak, illetve krónikus fejfájástól vagy megmagyarázhatatlan látászavartól szenved, jelentkezzen be Dr. Gáti István rendelésére. A doktor úr széleskörű klinikai gyakorlatát és több évtizedes szakmai tapasztalatát felhasználva gyógyítja pácienseinket.

Vizsgálatok
  • Neurológiai szakorvosi vizsgálat