Dr. Mihócs Alexandra, plasztikai sebész | MyClinic Pécs - Magánklinika

Dr. Mihócs Alexandra

Plasztikai sebész, Sebész

+36 72 820 422

Dr. Mihócs Alexandra 2012-ben szerzett diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Ugyanebben az évben kezdte meg a PTE Sebészeti Klinikán a plasztikai- és égés sebészeti képzést, melyből 2018 novemberében - kiváló eredménnyel - sikeres szakvizsgát tett. Mihócs doktornő már egyetemi évei alatt is rendszeresen látogatta a plasztikai sebészeti műtéteket, a szakma kiváló képviselőitől volt szerencséje tanulni.

Gyakorló plasztikai sebészként gyakran végez emlősebészeti beavatkozásokat, jelentős súlyvesztésen átesett betegeken a felesleges bőr- és zsírszövet eltávolítását és égéssebészeti műtéteket. Oktatóként részt vesz az általános sebészet tantárgy magyar és angol nyelvű oktatásában.

Dr. Mihócs Alexandra a MyClinic Pécs plasztikai sebészeként az arc esztétikai kezelései mellett a különböző bőrelváltozások sebészi eltávolításában áll a páciensei rendelkezésére. Doktornő a személyes konzultáció során alaposan felméri az Ön igényeit, a közösen felállított kezelési terv mentén pedig - a természetességet mindig szem előtt tartva – megvalósítja az elképzeléseit.

Amennyiben Ön gyakorlott plasztikai sebészre bízná BOTOX (homlok, szemöldök közötti terület, szemkörnyék, izzadás elleni) vagy HIALURONSAV (ráncfeltöltés, volumenpótlás,  bőrminőség javító) kezelését, vagy a legjobb kezekben szeretné tudni a bőrelváltozások (pl. anyajegy, zsírdaganat) eltávolítását, esetleg kóros hegek (keloid, hipertrófia) szteroidos kezelésére lenne szüksége, úgy keresse bizalommal Dr. Mihócs Alexandrát.

Vizsgálatok
  • Plasztikai sebészeti szakorvosi vizsgálat
  • Plasztikai sebészeti kontrollvizsgálat
  • Injekciós ránc- és ajakfeltöltés HIALURONSAV-val, plasztikai sebész konzultációval (ml)
  • Égési sérülések kezelése