Dr. Nagy Bernadett a MyClinic Pécs nőgyógyásza

Dr. Nagy Bernadett

Szülész-nőgyógyász, Gyermeknőgyógyász

+36 72 820 422

Dr. Nagy Bernadett 2001-ben végzett a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Pályáját ezt követően a Baranya Megyei Gyermekkórházban kezdte, ahol gyermekgyógyász rezidensként tevékenykedett. Ezt követően a PTE ÁOK Élettani Intézetében végzett oktató és kutatómunkát először tanársegédként, majd később egyetemi adjunktusként.


Nagy Bernadett doktornő két leánygyermek édesanyja, így a várandósság örömeit és nehézségeit jól ismeri saját életéből is. A PhD fokozat megszerzését követően, 2015-ben nyílt először lehetősége arra, hogy a PTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozzon, ahol jelenleg is szakorvosként gyakorolja a szülészet-nőgyógyászat izgalmas és kihívásokkal teli hivatását.


Érdeklődési területei közé tartozik a gyermeknőgyógyászat, a fogamzás előtti kivizsgálás, meddőségi vizsgálatok, a várandós gondozás, a fogamzásgátlás és a vérzészavarok kivizsgálása, valamint kezelése. Magánrendelésén a nőgyógyászati szakvizsgálat előtt kiemelten fontosnak tartja a nyugodt körülmények kialakítását, hogy a felmerülő panaszokat páciensei a legnagyobb őszinteséggel merjék elmondani. A kórelőzményeket áttekintve Nagy Bernadett doktornő segítségével megtudhatja, hogy milyen mintavételi eljárásokra és kezelésekre lesz szüksége panaszainak megszüntetéséhez.


Amennyiben nőgyógyászati problémái vannak, esetleg serdülő korú gyermeke tapasztal menstruációs zavarokat, ajánljuk Dr. Nagy Bernadett szakrendelésének felkeresését. A doktornő várandós gondozással is foglalkozik, így szeretettel várja a kismamákat is. Minden felmerülő kérdésre türelemmel és odafigyeléssel válaszol.

Vizsgálatok
  • Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat
  • Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat ultrahangvizsgálattal
  • Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat kolposzkópiával (méhnyaktükrözéssel)
  • Citológiai mintavétel
  • Spirál felhelyezés / levétel (spirálköltség nélkül)
  • Receptírás