Dr. Piski Zalán a MyClinic Pécs fül-orr-gégész szakorvosa

Dr. Piski Zalán PhD

Fül-orr-gégész, klinikai immunológus és allergológus

+36 72 820 422

Dr. Piski Zalán PhD, egyetemi adjunktus, fül-orr-gégész, allergológus és klinikai immunológus szakorvos. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán 2009-ben szerzett diplomát. Azóta a Pécsi Tudományegyetem Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikáján dolgozik.


Fül-orr-gégegyógyászatból 2014-ben, majd 2019-ben allergológia és klinikai immunológiából szakvizsgázott. 2020-ban védte meg PhD dolgozatát. Szakmai ismereteinek szélesítése, valamint speciális műtéti beavatkozások elsajátítása céljából a Pittsburgh-i Egyetem Koponyaalapi Sebészeti Centrumában (UPMC, Centre for Cranial Base Surgery) az Egyesült Államokban és a Varesei Egyetem Fül-orr-gégészeti Klinikáján (Universitá Degli Studi Dell’ Insubira) Olaszországban vett részt hosszabb tanulmányutakon.


A betegellátás mellett magyar és angol nyelven oktat egyetemi hallgatókat és folytat tudományos munkát. A fiatal fül-orr-gégész kollégák képzésében is aktívan részt vesz, rendszeres előadója magyar és a nemzetközi szakmai fórumoknak, kurzusoknak, konferenciáknak.  Elsődleges kutatási és érdeklődési területe a rhinológia és az endoszkópos koponyaalapi sebészet, tehát az orrot és melléküregeit, illetve akár az ezekkel határos szerveket is érintő elváltozások gyógyítása, valamint a felsőlégúti allergiák kezelése.

Vizsgálatok
  • Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat
  • Füll-orr-gégészeti kontrollvizsgálat
  • Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat kezeléssel
  • Fültisztítás
  • Hallásvizsgálat audiogrammal / tympanometerrel