Érsebészet

időpontfoglalás

Több évtizedes tapasztalat

Szakorvosaink megbízható klinikai háttérrel és több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Sok éves praxisuk során több mint 10.000 vizsgálatot végeztek el.

Beutaló és várakozás nélkül

Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően várakozás nélkül veheti igénybe a kért vizsgálatot. A kivizsgálásra 1 héten belül sort kerítünk.

Részletes és érthető tájékoztatás

Az orvosi vizsgálatot követően nem kell a latin rövidítések után kutatnia. Kezelőorvosától érthető és részletes tájékoztatást kap.

Minőségi idő a szakorvossal

A konzultációk időtartama alatt Ön zavartalan körülmények között teheti fel kérdéseit szakorvosának, aki azonnal válaszol is rájuk.

Dr. Hardi Péter a Myclinic Pécs érsebész szakorvosa.

Érdemes

tudni!

A visszérbetegségek és az érszűkület napjainkban szinte népbetegségnek számítanak, nem csak a hölgyek körében. Érrendszerünk betegségeiről azonban fontos tudni, hogy sok esetben a csupán esztétikai problémának gondolt helyzetek mögött komoly szervi elváltozás állhat, amely súlyos szövődményekhez vezethet. A visszerek mellett azonban legalább ennyire fontos a különböző görcsös panaszok és lábduzzanatok kivizsgálása is.

Az alábbi tünetek jelentkezésekor haladéktalanul keresse fel érsebészeti szakrendelésünket:

fokozódó fájdalom a lábszáron vagy a combon,

sérüléstől független, nehezen gyógyuló sebek,

visszerek megjelenése a lábon,

bokaduzzanat, ödéma és nehézláb érzés,

nyugalmi állapotban jelentkező végtagfájdalom,

kéz- vagy lábizomerő gyengülése,

görcsös érzés, lábviszketés,

elszíneződött bőr az érintett vénák közelében.


Nem lehet elégszer hangsúlyozni az érsebészet esetén sem a szűrővizsgálatok fontosságát. A visszerek megjelenése, illetve terjedése fokozott odafigyelést és rendszeres, orvos által meghatározott időnkénti kontroll vizsgálattal jár. Vénái egészségéért akár fájdalommentes szűrővizsgálatokkal is tehet.

NÁLUNK A LEGJOBB

KEZEKBEN VAN

Számunkra Ön nem egy kórlap vagy egy kórkép. Gyógyító szándékkal, türelemmel és megértéssel fordulunk Ön felé.

Több szakterületet érintő vizsgálati rendszer

Klinikánkon lehetőség nyílik arra is, hogy több szakterület orvosai helyben konzultáljanak egymással, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a hatékonyabb kezelés megvalósítását. Ezzel a lehetőséggel nemcsak pénzt és időt takarít meg, de az egészsége is sokkal nagyobb biztonságban van.

Nincs egyedül!

Munkatársaink – egyedileg kifejlesztett informatikai rendszerrel a hátunk mögött - szívesen segítenek személyesen, telefonon, valamint online is az esetleges további vizsgálatok leszervezésében, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók megértésében.

Az érsebészeti vizsgálat

menete klinikánkon

1.

Időpontfoglalás

Első lépésként foglaljon időpontot - beutaló nélkül - érsebészeti vizsgálatunkra. Ezt egyszerűen, néhány kattintással is könnyedén megteheti. Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően elkerülheti a sorban állást és felesleges várakozás nélkül, idilli környezetben veheti igénybe vizsgálatainkat.

2.

Anamnézis felvétele

Az érsebészeti vizsgálat első látogatás esetén a kórtörténet megismerésével kezdődik. A minél pontosabb diagnózis felállítása érdekében szakorvosunkkal részletesen átbeszélheti tüneteit. Minden esetben fontos információ lehet a családban előforduló egészégügyi problémák, betegségek ismerete is. Kérjük, hozza magával mindenképpen korábbi laborleleteit, zárójelentéseit, dokumentumait, hiszen nélkülözhetetlen információkat tartalmazhatnak szakorvosaink számára.

3.

Fizikai vizsgálat

Az anamnézis felvétele után következik a fizikai vizsgálat, amely semmilyen kellemetlenséggel, illetve fájdalommal nem jár. Egyes esetben az érsebész szakorvos elrendelhet további képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat a pontos diagnózis felállítása érdekében. Ezekről pontosan tájékoztatja Önt, illetve lehetősége van a vizsgálatokkal és a várható kezeléssel kapcsolatos kérdéseit feltenni. 

4.

Eredmények ismertetése, tájékoztatás

Az általános érsebészeti vizsgálatot követően felállítjuk a diagnózist. Az eredményekről, kezelésének további lépéseiről kezelőorvosa részletes és érthető tájékoztatást ad Önnek szóban, majd írásban is. Amennyiben indokolt, további diagnosztikai eljárást, esetleg kivizsgálást javasol vagy egyéb szakterületre (belgyógyászat, kardiológia) irányítja, hogy más szervrendszerek érintettségét és az esetleges szervi bajokat, szövődményeket is kizárja. A hatékony gyógyulás érdekében kezelőorvosa a legmodernebb és a legkevesebb mellékhatással járó készítményeket fogja javasolni Önnek a mihamarabbi gyógyulás érdekében.

Milyen érsebészeti vizsgálatokat kínál Önnek

a MyClinic Pécs?

Ismerje meg

érsebész szakorvosunkat!

Érsebész szakorvosunk kórházi háttérrel és több éves gyakorlattal is bír; tudományos karrierje mellett PhD fokozatot is szerzett. Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik kezelésünk lenne ideális az Ön vagy hozzátartozója számára kérjük, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink szívesen segítenek.