Orvos-esztétika

időpontfoglalás

Több évtizedes tapasztalat

Szakorvosaink megbízható klinikai háttérrel és több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Sok éves praxisuk során több mint 10.000 vizsgálatot végeztek el.

Beutaló és várakozás nélkül

Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően várakozás nélkül veheti igénybe a kért vizsgálatot. A kivizsgálásra 1 héten belül sort kerítünk.

Részletes és érthető tájékoztatás

Az orvosi vizsgálatot követően nem kell a latin rövidítések után kutatnia. Kezelőorvosától érthető és részletes tájékoztatást kap.

Minőségi idő a szakorvossal

A konzultációk időtartama alatt Ön zavartalan körülmények között teheti fel kérdéseit szakorvosának, aki azonnal válaszol is rájuk.

Szépészeti beavatkozás pécsi magánrendelés. Mosolygó nő.

Érdemes

tudni!

Az orvos-esztétikai beavatkozások célja sok esetben nem kapcsolódik a ráncokhoz vagy az életkor előrehaladtához, annál inkább azoknak a zavaró bőrhibáknak a korrigálásához, amelyek a mindennapi életben kellemetlenséget okoznak. Ilyenek lehetnek például a terhesség során kialakult májfoltok, vagy pigmentproblémák, amelyek gyakran genetikai eredetű problémák és életkortól függetlenek. Magánklinikánkon prémium környezetben, diszkréten nyújtunk személyre szabott szépészeti beavatkozásokat is, amelyeket minden esetben PLASZTIKAI SEBÉSZ szakorvos végez el.

Érdemes orvos-esztétikai beavatkozásainkra jelentkeznie:

ha fiatalkori aknésodás után maradt hegeit szeretné eltüntetni, halványítani,
ha szeretné eltüntetni a bőrén található hegeket, pigmentfoltokat,
ha a drogériákban kapható krémeknél hatékonyabb ránctalanító kezelést szeretne,
ha a bőrminősége az utóbbi években sokat romlott (pl. súlyosabb betegség, várandósság kapcsán),
ha szeretné visszakapni arca régi volumenét, karakterét.

Az orvosesztétikai beavatkozásokat minden esetben klinikai körülmények között, alapos diagnosztikát követően, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával, PLASZTIKAI SEBÉSZ szakorvos közreműködésével végezzük.

NÁLUNK A LEGJOBB

KEZEKBEN VAN

Számunkra Ön nem egy kórlap vagy egy kórkép. Gyógyító szándékkal, türelemmel és megértéssel fordulunk Ön felé.

Több szakterületet érintő vizsgálati rendszer

Klinikánkon lehetőség nyílik arra is, hogy több szakterület orvosai helyben konzultáljanak egymással, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a hatékonyabb kezelés megvalósítását. Ezzel a lehetőséggel nemcsak pénzt és időt takarít meg, de az egészsége is sokkal nagyobb biztonságban van.

Nincs egyedül!

Munkatársaink – egyedileg kifejlesztett informatikai rendszerrel a hátunk mögött - szívesen segítenek személyesen, telefonon, valamint online is az esetleges további vizsgálatok leszervezésében, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók megértésében.

Hogy történik klinikánkon az orvos-esztétikai

beavatkozásokat megelőző vizsgálat?

1.

Időpontfoglalás

Első lépésként foglaljon időpontot - beutaló nélkül - szépészeti beavatkozásainkhoz kapcsolódó konzultációnkra. Ezt egyszerűen, néhány kattintással is könnyedén megteheti. Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően elkerülheti a sorban állást és felesleges várakozás nélkül, prémium környezetben veheti igénybe szolgáltatásainkat.

2.

Esztétikai konzultáció

A szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatos első konzultáció a kórtörténet megismerésével kezdődik. Szakorvosainkkal részletesen átbeszélheti egészségügyi állapotát, jelenlegi problémáját, a beavatkozással kapcsolatos igényeit. Annak érdekében, hogy optimális eredményt érjünk el, fontos elemezni a kezelendő problémát, megállapítani annak súlyosságát és széles körben tájékozódni az esetleges megoldásokról, valamint pontosan meghatározni és végiggondolni azt, hogy Ön milyen eredményt szeretne elérni.

3.

Fizikai vizsgálat

Az anamnézis felvétele után a problémásnak ítélt bőrfelület vizsgálata következik, amelyet legtöbb esetben dermatoszkóppal végzünk. Amennyiben Ön már a pontos kezelésre érkezik és a megelőző konzultáció megtörtént, úgy bőrfelülete újbóli átvizsgálása után megkezdődhet arcának tisztítása és fertőtlenítése. A legtöbb szépészeti beavatkozásunk során erre a célra fejlesztett mikrotűket használunk, amelyek a lehető legkevesebb sérülést, illetve irritációt okozzák a bőrön. Természetesen még így is előfordulhat kipirosodás, apró helyi fájdalom, ezért kérjük, hogy konzultáljon kezelőorvosával a kezelések utáni pontos teendőkkel kapcsolatban. Javasoljuk, hogy bőrkezeléseit ne a nyári időszakra időzítse (magas UV sugárzás), megkönnyítve szervezete számára a gyors felépülést.

4.

Részletes tájékoztatás, további lépések

A szépészeti beavatkozásokat megelőző konzultáció végén plasztikai sebészünk ismerteti Önnel a klinikánkon elérhető eljárásokat, szemlélteti a várható eredményt. Kérésére természetesen a beavatkozás során használandó eszközöket is megtekintheti, meggyőződhet ezek minőségéről, biztonságáról. Komplett megoldással szolgálunk, és a kezelési program elejétől a végéig Ön mellett állunk és segítünk elérni céljait.

Orvos-esztétikai

beavatkozásaink

Ismerje meg szépészeti beavatkozásokra

specializálódott szakorvosainkat!

Szakorvosunk több éves gyakorlattal, és a megfelelő technológiákhoz szükséges gyakorlati vizsgákkal rendelkezik. Gyógyító tevékenysége mellett állandó résztvevője a hazai és nemzetközi képzéseknek, konferenciáknak. Amennyiben nem biztos abban, milyen kezelés lenne ideális az Ön vagy hozzátartozója számára, kérjük, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.