Dr. Gálgi Csaba a MyClinic Pécs magánklinika reumatológus szakorvosa

Dr. Gálfi Csaba

Reumatológus

+36 72 820 422

Dr. Gálfi Csaba, klinikánk reumatológusa 1985-ben szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Több évtizedes gyógyító munkája mellett 1992-ben letette a reumatológia-fizioterápia szakvizsgát, majd 1998-ban megszerezte a foglalkozás-egészségügyi képesítést.


Szakmai pályafutása során több különböző munkahelyen és szakterületen szerezett tapasztalatot. Kezdetben az Mecseki Szénbányák Vasas Bányaüzeménél dolgozott üzemorvosként, majd reumatológusként a Harkányi Gyógyfürdőkórházban gyógyított. 1993 és 2015 között Gálfi doktor úr Komlón fogadta a reumatológiai panasszal küzdő betegeket és a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatra érkezőket, összesen nyolc szakrendelőben.


2015 és 2022 között a Szekszárdi Balassa János Kórházban volt reumatológia osztályvezető főorvos.


Dr. Gálfi Csaba a MyClinic Pécs reumatológia szakrendelésén elsősorban a degeneratív, gyulladásos, poszttraumás és posztoperatív betegek vizsgálatát és terápiáját végzi. A csontok, az ízületek és az izmok fájdalmával és kóros funkcióival járó kórképek széles körű kivizsgálása, valamint a csontritkulásos betegek vizsgálata klinikánkon exkluzív környezetben, nagy odafigyeléssel történik.

Amennyiben ízületi, illetve porckopással, meszesedéssel kapcsolatos panaszait megbízható orvosra bízná, válassza Gálfi doktor urat, aki klinikai tapasztalatának is köszönhetően a reumatológiai problémák kiváló specialistája.

Gálfi doktor úr német nyelven is fogadja pácienseit.

Vizsgálatok
  • Reumatológiai szakorvosi vizsgálat
  • Korábbi vizsgálati eredmények összegzése, konzultáció
  • Lokális injekció beadása (teniszkönyök, íngyulladás)
  • Injekció beadása ízületbe
  • Ízületi ultrahang vizsgálata