Dr. Nemes Zsuzsanna a MyClinic Pécs Magánklinika infektológusa

Dr. Nemes Zsuzsanna

Infektológus, belgyógyász

+36 72 820 422
Dr. Nemes Zsuzsanna címzetes egyetemi docens több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a belgyógyászati és infektológiai betegségek felismerésében és gyógyításában egyaránt. Belgyógyász szakvizsgája mellett infektológus szakorvos és regionális infektológus szakfőorvos is.

Fő érdeklődési körei közé tartozik a visszatérő lázas infekciók elkülönítő diagnosztikája és kezelése, de kiemelten érdekli a belgyógyászati és infektológiai májbetegségek felismerése és megelőzése is.

Szakterületei közé tartozik az egzotikus utazásokat megelőző védőoltás-tanácsadás, illetve a nem megelőzhető fertőzésekkel kapcsolatban is hasznos tanácsokkal tudja ellátni az utazókat. Nemes Zsuzsanna doktornő nagy hangsúlyt helyez a kiváló orvos-beteg kapcsolatra és elkötelezett az optimális antibiotikum alkalmazás gyakorlatában.

Amennyiben egzotikus utazást tervez, esetleg ismeretlen, vírusos eredetű belgyógyászati betegségre gyanakszik, látogasson el Dr. Nemes Zsuzsa szakorvosunk rendelésére. A doktornő klinikai tapasztalatának köszönhetően nagy szakértője az infektológiai és belgyógyászati panaszoknak.

Vizsgálatok
  • Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat
  • Infektológiai szakorvosi vizsgálat