Dr. Váncsodi József a MyClinic Pécs ortopéd-traumatológusa

Dr. Váncsodi József

Ortopéd-traumatológus

+36 72 820 422

Váncsodi József doktor úr 2009-ben szerzett orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően először PhD ösztöndíjasként, majd a szakorvosképzésen csatlakozott a Pécsi Ortopédiai Klinikához. Tudományos tevékenysége fókuszában az ízületi porcot érintő patológiák és a modern porcpótló eljárások tartoznak. A szakképzése során a felnőtt ortopédiai betegellátás mellett bekapcsolódott a gyermekortopédiai betegellátást végző klinikai orvoscsoport munkájába. Ennek köszönhetően a mai napig örömmel foglalkozik gyermekekkel és az őket érintő kórképek gyógyításával.


Váncsodi doktor úr ösztöndíjasként 2014-ben hosszabb időt töltött Japánban, a Saitama Orvosegyetem Ortopédiai és Traumatológiai klinikáin, illetve 2018-ban  a Drezdai Carl Gustav Carus orvosegyetem Ortopédiai Klinikáján. A külföldi tanulmányutak tapasztalatai új nézőpontokkal, tapasztalatokkal gazdagították a gyógyító munkát.


A fent említett területeken túl doktor úr specialitása a lábdeformitások operatív ellátása, illetve az arthroscopos műtéti technikák, amelynek jelenlegi munkahelye, a Pécsi Ortopédiai Klinikán működő Egynapos Sebészeti munkacsoport ad teret. Váncsodi doktor úr munkavégzése során empatikus, közvetlen, a legkisebb pácienseinkkel is rendkívül türelmes.


Amennyiben mozgásszervi betegségeit, ízületeivel kapcsolatos panaszait megbízható orvosra bízná, válassza Váncsodi József doktor urat, aki klinikai tapasztalatának is köszönhetően az ortopéd-traumatológiai problémák kiváló specialistája.

Vizsgálatok
  • Ortopédiai szakorvosi vizsgálat
  • Gyermek-ortopédiai szakorvosi vizsgálat 12 éves korig (Dr. Váncsodi József)
  • Csípőszűrés ultrahang-vizsgálattal (Dr. Váncsodi József)