Vadász Ferenc

Gyógy- és sportmasszőr

+36 72 820 422

Vadász Ferenc Reklámszervező szakmenedzser FSZ bizonyítványa  és Andragógia- személyügyi szervező BA diplomája után szerzett gyógy- és sportmasszőri, emelt szintű szakképesítő bizonyítványt.

A Vasútegészségügyi KKN Kft-nél végezett egészségügyi gyógymasszőri munkája mellett a Pécsi Egyetemi Atlétikai Club (PEAC) sportolóinak regenerációját segíti. A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán gyógymasszőr gyakorlati oktató, mentor a kar angol és magyar nyelvű hallgatóinál. Az egyetemi munkája kapcsán egészségügyi kötelező szakmacsoportos és saját fejlesztésű továbbképzéseket is szervezett.

A folyamatos önfejlesztés kiemelt pillére Vadász Ferenc szakmai útjának. Rendszeresen részt vesz a gyógymasszőri szakmát érintő továbbképzéseken, munkája során kiemelt figyelmet szentel a PubMed és a Physiotherapy Evidence Database által publikált kutatási eredményeknek, rendszeresen konzultál szakorvos és gyógytornász kollégákkal.

Vadász Ferenc az egészségnevelést is fontosnak tartja, ezért saját Facebook csoportjában hasznos tanácsokat, cikkeket, bejegyzéseket publikál, hiteles szakértők közreműködésével készít interjúkat és Live Stream adásokat, szakértőként pedig interjúalanya is volt a helyi médiának.

Gyógy- és sportmasszőrünkről elmondható, hogy a gyerekektől az idősekig számos ember gyógyul a kezei között.

Vizsgálatok
  • Gyógymasszázs - 20 perc /alkalom
  • Gyógymasszázs - 40 perc /alkalom
  • Gyógymasszázs - 60 perc /alkalom