Gyógymasszázs

időpontfoglalás

Több évtizedes tapasztalat

Szakorvosaink megbízható klinikai háttérrel és több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Sok éves praxisuk során több mint 10.000 vizsgálatot végeztek el.

Beutaló és várakozás nélkül

Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően várakozás nélkül veheti igénybe a kért vizsgálatot. A kivizsgálásra 1 héten belül sort kerítünk.

Részletes és érthető tájékoztatás

Az orvosi vizsgálatot követően nem kell a latin rövidítések után kutatnia. Kezelőorvosától érthető és részletes tájékoztatást kap.

Minőségi idő a szakorvossal

A konzultációk időtartama alatt Ön zavartalan körülmények között teheti fel kérdéseit szakorvosának, aki azonnal válaszol is rájuk.

Vadász Ferenc, a MyClinic Pécs gyógy- és sportmasszőre kezelés közben.

Érdemes

tudni!

A tudatosan felépített, szabályozott és gondosan adagolt masszázs pozitívan befolyásolja a gyógyulást. A kezelésnek nem csupán a fiziológiás problémákra van kedvező hatása, hanem a pszichét is támogatja. A gyógymasszázs alkalmas egyes egészségügyi, mozgásszervügyi betegségek kezelésére, a fizikai teljesítmény fokozására, kikapcsolódásra, feltöltődésre.

Mik a masszázs hatásai?

Fiziológiás, fizikai problémák kezelése

- izom tónus normalizálás (görcsös, merev izom oldása vagy izomtónus fokozása, izomcsomók szétoszlatása),
- izom és ízületi kontratúra oldása, növekvő mozgástartományt idéz elő,

- kötőszöveti mobilizálás (izompályák mobilizálása, összetapadt szövetek oldása)
- helyi és reflexes (izom) fájdalom csökkentő hatás,

- helyi vérkeringés fokozása, javítása,
- helyi anyagcsere folyamatok fokozása,
- lymphás (nyirok) keringés javítása,
- immunrendszer működésének serkentése,
- hámszövet kondíciójának javítása.

Pszichét támogató hatások

- frissítő, élénkítő hatás,
- csökkentheti a stressz okozta szorongást, a depressziót,
- relaxált állapotot idéz elő,
- segíti az alvást.


A masszázs segít Önnek a stressz okozta fej és izom fájás panaszok enyhítésében, az általános közérzet javításban és a krónikus fáradtság leküzdésében. Pozitív hatása van a pszichoszomatikus panaszok, így a szorongás, a stressz, a depresszió és az emésztési problémák csökkentésében. Jótékonyan hat a kötőszövet, az izom és az ízületek regenerációjára, a reumatológiai (pl. isiász, arthrosisok), neurológiai (pl. stroke utáni paresis, paralysis) és ortopédiai (pl. gerincferdülés, alagútszindróma) kórképek gyógyítására.

A gyógymasszázs bizonyítottan alkalmas a traumatológia (pl. törés, szakadás) és a belgyógyászat (pl. onstipatio, perifériás keringési elégtelenség) betegségeiből történő felépülés hatékony támogatására.

Klinikánk gyógy- és sportmasszőre rendkívüli odafigyeléssel és szakértelemmel támogatja a betegségből vagy sérüléséből való felépülését, testének és lelkének regenerációját.

NÁLUNK A LEGJOBB

KEZEKBEN VAN

Számunkra Ön nem egy kórlap vagy egy kórkép. Gyógyító szándékkal, türelemmel és megértéssel fordulunk Ön felé.

Több szakterületet érintő vizsgálati rendszer

Klinikánkon lehetőség nyílik arra is, hogy több szakterület orvosai helyben konzultáljanak egymással, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a hatékonyabb kezelés megvalósítását. Ezzel a lehetőséggel nemcsak pénzt és időt takarít meg, de az egészsége is sokkal nagyobb biztonságban van.

Nincs egyedül!

Munkatársaink – egyedileg kifejlesztett informatikai rendszerrel a hátunk mögött - szívesen segítenek személyesen, telefonon, valamint online is az esetleges további vizsgálatok leszervezésében, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók megértésében.

Hogy történik klinikánkon

a gyógymasszázs kezelés?

1.

Időpontfoglalás

Első lépésként foglaljon, a választható 20, 40 vagy 60 peres időpontok közül - beutaló nélkül – gyógymasszázs kezelést. Ezt egyszerűen, néhány kattintással könnyedén megteheti. Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően elkerülheti a sorban állást és felesleges várakozás nélkül veheti igénybe kezeléseinket.

2.

Kórtörténet megismerése

Gyógymasszőrünk mindenek előtt tájékozódik a korábbi betegségeiről, sérüléseiről, elemzi a kórtörténetét, tisztázza az ellenjavallatokat. Ennek során megvizsgálja az Ön egészségügyi dokumentumait (melyeket probléma, betegség esetén kérjük, minden esetben hozzon magával), valamint betegmegfigyelést végez.

3.

Kezelési terv összeállítása

A megismert információk alapján, állapotát, kortörténetét, céljait, kéréseit, valamint esetleges orvosi/gyógytornászi utasításokat figyelembe véve, gyógymasszőrünk személyre szabott kezelési tervet készít, mely tartalmazza a masszázs felépítését, például a kezelendő testrégiókat, technikákat, intenzitást, gyakoriságot.

4.

Gyógymasszázs kezelés menete

A masszázskezelési terv alapján masszőrünk megkezdi a kezelés. A gyógymasszázs kézzel adagolt, melynek során a klasszikus svédmasszázs fogásait, speciális gyógymasszázs-fogásokat, valamint egyéb technikákat alkalmazva segíti masszőrünk a beteg gyógyulását. Gyógymasszőrünk folyamatosan figyeli az Ön reakciót, és nagy fájdalom vagy kellemetlenség esetén egyeztetve Önnel, folytatja a kezelést.

5.

Eredmények ismertetése, tájékoztatás

A kezelés végeztével terapeutának tájékoztatja Önt a kezelés során tapasztaltakról, a masszázs várható hatásairól, a további szükséges teendőkről. A masszázs, akár már az első alkalom után is érezhető változást mutathat problémától függően, de a hatékonyság érdekében - ha a kezelőnk  indokoltnak tartja - további kezelésekre tehet javaslatot.

Ismerje meg

gyógymasszőrünket!

Terapeutánk kimagasló felkészültséggel, sokéves gyakorlattal, angol tudással áll az Ön rendelkezésére.