Plasztikai-sebészet

időpontfoglalás

Több évtizedes tapasztalat

Szakorvosaink megbízható klinikai háttérrel és több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Sok éves praxisuk során több mint 10.000 vizsgálatot végeztek el.

Beutaló és várakozás nélkül

Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően várakozás nélkül veheti igénybe a kért vizsgálatot. A kivizsgálásra 1 héten belül sort kerítünk.

Részletes és érthető tájékoztatás

Az orvosi vizsgálatot követően nem kell a latin rövidítések után kutatnia. Kezelőorvosától érthető és részletes tájékoztatást kap.

Minőségi idő a szakorvossal

A konzultációk időtartama alatt Ön zavartalan körülmények között teheti fel kérdéseit szakorvosának, aki azonnal válaszol is rájuk.

Szépészeti beavatkozás pécsi magánrendelés. Mosolygó nő.

Érdemes

tudni!

A plasztikai sebészeti beavatkozások célja sok esetben nem kapcsolódik a ráncokhoz vagy az életkor előrehaladtához, annál inkább azoknak a zavaró bőrhibáknak a korrigálásához, amelyek a mindennapi életben kellemetlenséget okoznak. Ilyenek lehetnek például a terhesség során kialakult májfoltok, vagy pigmentproblémák, amelyek gyakran genetikai eredetű problémák és életkortól függetlenek. Magánklinikánkon prémium környezetben, diszkréten nyújtunk személyre szabott szépészeti beavatkozásokat is, amelyeket minden esetben PLASZTIKAI SEBÉSZ szakorvos végez el.

Érdemes plasztikai sebészeti beavatkozásainkra jelentkeznie:

ha fiatalkori aknésodás után maradt hegeit szeretné eltüntetni, 
ha szeretné eltüntetni a bőrén található hegeket, pigmentfoltokat, zavaró anyajegyeket,
ha az arcán vagy egyéb jól látható helyen lévő bőrelváltozását szeretné korrigálni,
ha a bőrminősége az utóbbi években sokat romlott (pl. súlyosabb betegség, várandósság kapcsán),
ha szeretné visszakapni arca régi volumenét, karakterét.

Az orvosesztétikai beavatkozásokat minden esetben klinikai körülmények között, alapos diagnosztikát követően, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával, PLASZTIKAI SEBÉSZ szakorvos közreműködésével végezzük.

NÁLUNK A LEGJOBB

KEZEKBEN VAN

Számunkra Ön nem egy kórlap vagy egy kórkép. Gyógyító szándékkal, türelemmel és megértéssel fordulunk Ön felé.

Több szakterületet érintő vizsgálati rendszer

Klinikánkon lehetőség nyílik arra is, hogy több szakterület orvosai helyben konzultáljanak egymással, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a hatékonyabb kezelés megvalósítását. Ezzel a lehetőséggel nemcsak pénzt és időt takarít meg, de az egészsége is sokkal nagyobb biztonságban van.

Nincs egyedül!

Munkatársaink – egyedileg kifejlesztett informatikai rendszerrel a hátunk mögött - szívesen segítenek személyesen, telefonon, valamint online is az esetleges további vizsgálatok leszervezésében, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók megértésében.

Hogy történik klinikánkon a plasztikai

beavatkozásokat megelőző vizsgálat?

1.

Időpontfoglalás

Első lépésként foglaljon időpontot - beutaló nélkül - plasztikai sebészeti beavatkozásainkhoz kapcsolódó konzultációnkra. Ezt egyszerűen, néhány kattintással is könnyedén megteheti. Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően elkerülheti a sorban állást és felesleges várakozás nélkül, prémium környezetben veheti igénybe szolgáltatásainkat.

2.

Esztétikai konzultáció

A plasztikai sebészeti beavatkozásokkal kapcsolatos első konzultáció a kórtörténet megismerésével kezdődik. Szakorvosainkkal részletesen átbeszélheti egészségügyi állapotát, jelenlegi problémáját, a beavatkozással kapcsolatos igényeit. Annak érdekében, hogy optimális eredményt érjünk el, fontos elemezni a kezelendő problémát, megállapítani annak súlyosságát és széles körben tájékozódni az esetleges megoldásokról, valamint pontosan meghatározni és végiggondolni azt, hogy Ön milyen eredményt szeretne elérni.

3.

Fizikai vizsgálat

Az anamnézis felvétele után a problémásnak ítélt bőrfelület vizsgálata következik, amelyet legtöbb esetben dermatoszkóppal végzünk. Amennyiben Ön már a pontos kezelésre érkezik és a megelőző konzultáció megtörtént, úgy bőrfelülete újbóli átvizsgálása után megkezdődhet a plasztikai sebészi beavatkozás. A plasztikai sebészünk a szépészeti beavatkozásokon kívül gyakran végez hegkorrekciót, távolít el anyajegyeket és bőrelváltozásokat.

4.

Részletes tájékoztatás, további lépések

A plasztikai beavatkozásokat megelőző konzultáció végén plasztikai sebészünk ismerteti Önnel a klinikánkon elérhető eljárásokat, szemlélteti a várható eredményt. Kérésére természetesen a beavatkozás során használandó eszközöket is megtekintheti, meggyőződhet ezek minőségéről, biztonságáról. Komplett megoldással szolgálunk, és a kezelési program elejétől a végéig Ön mellett állunk és segítünk elérni céljait.

Plasztikai-sebészeti

beavatkozásaink

Ismerje meg plasztikai sebész

szakorvosunkat!

Szakorvosunk több éves gyakorlattal, és a megfelelő technológiákhoz szükséges gyakorlati vizsgákkal rendelkezik. Gyógyító tevékenysége mellett állandó résztvevője a hazai és nemzetközi képzéseknek, konferenciáknak. Amennyiben nem biztos abban, milyen kezelés lenne ideális az Ön vagy hozzátartozója számára, kérjük, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.