Sebészet

időpontfoglalás

Több évtizedes tapasztalat

Szakorvosaink megbízható klinikai háttérrel és több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Sok éves praxisuk során több mint 10.000 vizsgálatot végeztek el.

Beutaló és várakozás nélkül

Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően várakozás nélkül veheti igénybe a kért vizsgálatot. A kivizsgálásra 1 héten belül sort kerítünk.

Részletes és érthető tájékoztatás

Az orvosi vizsgálatot követően nem kell a latin rövidítések után kutatnia. Kezelőorvosától érthető és részletes tájékoztatást kap.

Minőségi idő a szakorvossal

A konzultációk időtartama alatt Ön zavartalan körülmények között teheti fel kérdéseit szakorvosának, aki azonnal válaszol is rájuk.

Dr. Szalai Gábor sebész sebészeti konzultáció közben.

Érdemes

tudni!

A sebészet az emberi testbe invazív (esetenként roncsoló, csonkoló) technikákkal történő, gyógyító célú beavatkozás.

A sebészet körébe tartozhat a hasfal és a hasüreg szinte minden szervének megbetegedése. Sok hasüregi betegség gyógyítható konzervatív, vagyis nem sebészeti módszerrel (például gyomorfekély), de ha ez sikertelen, vagy eleve a sebészet biztosítja a végleges vagy egyetlen megoldást, akkor műtéthez kell folyamodnunk (pl. sérv, epekő). 

A sebészet foglalkozik a pajzsmirigy és az emlő betegségeinek műtéteivel, csakúgy mint a keringési rendszer állapotrendezésével (visszérműtét, artériás rekonstrukciók) és a proktológiai beavatkozásokkal is.

Az alábbi tünetek jelentkezésekor, haladéktalanul keresse fel sebészeti szakrendelésünket:


  • pajzsmirigy elváltozások,
  • lipómák (zsírdaganatok),
  • aranyér,
  • lágyéksérv, hasfali sérv,
  • epekő,
  • bőrelváltozások,
  • benőtt körmök,
  • ellátásra váró sebek.


Mint a legtöbb betegségnél, úgy a sebészeti kórképeknél is igaz, hogy minél korábban ismerjük fel a bajt, annál könnyebb a végleges kezelésük és a gyors szövődménymentes ellátásuk. A felsorolt panaszok bármelyikének észlelése esetén látogasson el sebészeti szakrendelésünkre, ahol szűrővizsgálatokkal és tanácsadással várjunk Önt.

NÁLUNK A LEGJOBB

KEZEKBEN VAN

Számunkra Ön nem egy kórlap vagy egy kórkép. Gyógyító szándékkal, türelemmel és megértéssel fordulunk Ön felé.

Több szakterületet érintő vizsgálati rendszer

Klinikánkon lehetőség nyílik arra is, hogy több szakterület orvosai helyben konzultáljanak egymással, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a hatékonyabb kezelés megvalósítását. Ezzel a lehetőséggel nemcsak pénzt és időt takarít meg, de az egészsége is sokkal nagyobb biztonságban van.

Nincs egyedül!

Munkatársaink – egyedileg kifejlesztett informatikai rendszerrel a hátunk mögött - szívesen segítenek személyesen, telefonon, valamint online is az esetleges további vizsgálatok leszervezésében, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók megértésében.

Sebészeti vizsgálat menete

klinikánkon

1.

1. Időpontfoglalás

Első lépésként kérjük, foglaljon időpontot - beutaló nélkül - sebészeti szakrendelésünkre. Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően elkerülheti a sorban állást és felesleges várakozás nélkül, idilli környezetben veheti igénybe vizsgálatainkat.

2.

2. Anamnézis felvétele

A sebészeti vizsgálat a kórtörténet megismerésével kezdődik. A minél pontosabb diagnózis felállítása érdekében szakorvosunkkal részletesen átbeszélheti panaszait, korábbi megbetegedéseit, esetleges műtéteit, táplálkozási szokásait. Minden esetben fontos információ lehet a családban előforduló betegségek ismerete is.

3.

3. Fizikális vizsgálat

Az anamnézis felállítását követően fizikális, külső vizsgálatra kerül sor, amely során a sebész a panasz jellegéből adódóan különböző eszközöket is alkalmazhat. Proktológiai tünetek esetén a végbél fizikális és műszeres – anoscopos, rectoscopos –vizsgálatára is gyakran sor kerül. Az ambuláns kisműtétek (pl. bőrelváltozások eltávolítása, benőtt köröm kezelése) elvégzését követően történik a seb ellátása.

4.

4. Eredmények ismertetése, tájékoztatás

Az általános sebészeti vizsgálatot követően kezelőorvosa azonnal tájékoztatja az eredményekkel kapcsolatban szóban, majd írásban is. Amennyiben sebészünk egyéb beavatkozást lát szükségesnek, úgy további vizsgálatokat javasolhat: hasi és kismedencei ultrahangot, laborvizsgálatot. A rendeléseinken jelentkező pácienseinket abban az esetben is menedzseljük, ha klinikánkon közvetlen ellátásukra nincs lehetőség, Bizonyos betegségcsoportokban sebészeti gondozást ajánlunk megfelelő rendszerességgel panaszmentesség esetén is.

Sebészeti

vizsgálataink

Ismerje meg

sebész szakorvosunkat!

Sebész szakorvosunk kimagasló felkészültséggel, klinikai háttérrel és komoly nemzetközi tapasztalattal áll az Ön rendelkezésére!