Gyermekgyógyászat

időpontfoglalás

Több évtizedes tapasztalat

Szakorvosaink megbízható klinikai háttérrel és több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Sok éves praxisuk során több mint 10.000 vizsgálatot végeztek el.

Beutaló és várakozás nélkül

Az előzetes időpontfoglalásnak köszönhetően várakozás nélkül veheti igénybe a kért vizsgálatot. A kivizsgálásra 1 héten belül sort kerítünk.

Részletes és érthető tájékoztatás

Az orvosi vizsgálatot követően nem kell a latin rövidítések után kutatnia. Kezelőorvosától érthető és részletes tájékoztatást kap.

Minőségi idő a szakorvossal

A konzultációk időtartama alatt Ön zavartalan körülmények között teheti fel kérdéseit szakorvosának, aki azonnal válaszol is rájuk.

Gyermek gasztroenterológia, gyermek nőgyógyászat, gyermek fül-orr-gégészet, gyermek urológia, gyermek bőrgyógyászat, gyermek ortopédia, csecsemő csípőszűrés, gyermek allergológia

Gyermekgyógyászat

szakértelemmel, szeretettel!

Legyen szó fülfájásról, lázzal járó légúti betegségről, emésztési zavarokról, fertőzésekről, kiütésekről, csípésekről vagy vágásokról, gyermekeink megfelelő ellátásához különleges szakértelemre van szükség. Az elvárható legmagasabb színvonalú technikai és szakmai felkészültség mellett gyermeke sok-sok szeretetet, türelmet és megértést érdemel az egészségügyi ellátás során is.

A helyes étkezés, a rendszeres testmozgás és az időben elvégzett szűrő vizsgálatok ellenére is előfordul, hogy gyermekünk megbetegszik. Az egészséges gyermek eleven, az eleven gyermek pedig időről-időre megsérül. Néha komoly kihívás elé állítja a szülőket annak eldöntése, hogy gyermeküknek csak néhány nap pihenésre vagy szakorvosi ellátásra van szüksége.


A MyClinic Pécs csecsemő- és gyermekgyógyászai bármely probléma esetén készséggel állnak a gyermekek és szüleik rendelkezésére. Fontos számunkra, hogy oldott hangulatú, kellő idő ráfordításával végzett stresszmentes ellátást nyújtsunk. A gyógyítás mellett kimondott célunk, hogy a gyermek-orvos találkozás kellemes élmény legyen a legkisebb pácienseink és szüleik számára is.

NÁLUNK A LEGJOBB

KEZEKBEN VAN

Számunkra Ön nem egy kórlap vagy egy kórkép. Gyógyító szándékkal, türelemmel és megértéssel fordulunk Ön felé.

Több szakterületet érintő vizsgálati rendszer

Klinikánkon lehetőség nyílik arra is, hogy több szakterület orvosai helyben konzultáljanak egymással, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a hatékonyabb kezelés megvalósítását. Ezzel a lehetőséggel nemcsak pénzt és időt takarít meg, de az egészsége is sokkal nagyobb biztonságban van.

Nincs egyedül!

Munkatársaink – egyedileg kifejlesztett informatikai rendszerrel a hátunk mögött - szívesen segítenek személyesen, telefonon, valamint online is az esetleges további vizsgálatok leszervezésében, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók megértésében.

Gyermekgyógyászati

szakvizsgálatok klinikánkon

1.

Gyermek gasztoenterológia

A csecsemő- és gyermekkori hasfájások nem csak a szülőket, hanem a gyermekorvosokat is gyakran komoly kihívás elé állítják. A kiváltó okok a pszichés tényezők és a komoly elváltozások között széles skálán mozoghatnak. Az időben diagnosztizált felszívódási zavar, lisztérzékenység, reflux vagy laktóz-intolerancia elősegíti a gyermek fejlődését, komfortérzetét.

Az Ön gyermekének orvosa: Dr. Vass Ibolya

2.

Gyermekkori vizelettartási és ürítési problémák

A vizelettartás és ürítés zavarainak: az éjszakai ágybavizelés (enuresis nocturna) és a napközben jelentkező vizeletvesztés (inkontinencia), gyakori vizeletürítés és minden, a vizeletürítéssel kapcsolatos tünet felismerése és kezelése a gyermekek fizikai és pszichés egészsége szempontjából is rendkívül fontos.
A gyakori, ismétlődő húgyúti fertőzések okainak vizsgálata és kezelése a komolyabb betegségek megelőzése érdekében is rendkívüli odafigyelést igényel.

Az Ön gyermekének orvosa: Dr. Sándor György

3.

Gyermek ortopédia

Csecsemő- és gyermekkorban rendkívül fontos, hogy figyelemmel kísérjük a mozgásszervek megfelelő fejlődését, korrigáljuk az esetleges hibákat. Ebben az életszakaszban még hatékonyan javíthatóak a veleszületett vagy szerzett mozgásszervi rendellenességek.

Az Ön gyermekének orvosa: Dr. Váncsodi József

4.

Csecsemő csípőszűrés

A csecsemő csípőízületének szűrése, az időben felfedezett és korrigált elváltozások a gyermek egész életét megváltoztathatják. Az ultrahanggal végzet vizsgálat fájdalommentes, pontos, megbízható és azonnal eredménnyel jár.

Az Ön gyermekének orvosa: Dr. Váncsodi József

5.

Gyermek allergológia

Az allergiás okokra visszavezethető orrdugulás, könnyezés, viszketés, láz nélküli köhögés, rovarcsípés utáni heves reakciók vagy a gyógyszerbevétel utáni panaszok a legkisebb pácienseink életét is gyakran megnehezítik. Gyermekallergológus szakorvosunk az életkori sajátosságoknak megfelelő eljárásokkal diagnosztizálja az allergéneket és határozza meg a terápiát.

Az Ön gyermekének orvosa: Dr. Rónai Zoltán

6.

Gyermek bőrgyógyászat

A viszkető bőr, a kiütések és az irritációk a gyermekkor természetes velejárói. Ezek kezelése sok-sok türelmet és szakértelmet igényel. A kisebb pácienseknél gyakran előforduló ekcéma, vírusos szemölcs vagy pikkelysömör megfelelő ellátása éppoly fontos, mint a pubertás kori pattanásos bőr vagy a hajhullás kezelése.

7.

Gyermek fül-orr-gégészet

Fülfájás, torokgyulladás, hallási problémák, egyensúlyzavar. A fül-orr-gégészet a leginkább látogatott szakterületek egyike a gyermekek körében. Szakorvosaink a kicsikhez igazodó módszerekkel és eszközökkel gyógyítanak meg minden betegséget.

Az Ön gyermekének orvosa: Dr. Csaba Tünde, Dr. Nepp Nelli

8.

Gyermek nőgyógyászat

Csecsemő kortól a 18. életévig a lánygyermekek nőgyógyászati problémáival csecsemő- és gyermeknőgyógyász szakorvos foglalkozhat. A gyermekek számára különösen fontos, hogy időben felismerjék és kezeljék a betegségeket és méltó körülmények között élhessék meg kialakulóban lévő nőiességüket.

Az Ön gyermekének orvosa: Dr. Stefanovits Ágnes